Web Analytics
Skip to main content
Resultater 1 - 76 ud af 76
0

Adi Holzer

Ihærdigt "at se" fører os længere ind i en selverkendelsesproces og en søgen efter ens eget jeg og hen til spørgsmålet om livets mening. Hele Adi Holzers værk beskæftiger sig igen og igen med denne tese.
 Værløse
Kunstneren Adi Holzer viser i sine billedserier: "Livets spejl" og "Alle mine kilder" en symbiose mellem egne livsbilleder og menneskeskæbner, som har været med til at forme hans kunstneriske verden.
1

Andreas Ulfberht

 Christiansfelt
Skulptør. Arbejder i bronze, jern, træ og sten.
2

Anette Thorup Hansen

Det skønne, og det knap så kønne…
 Ryslinge
Anette Thorup Hansen er autodidakt natur-fantasi billedkunstner. Har ‘ATH Galleri´på Midtfyn med udstilling og salg, og udstiller derudover jævnligt andre steder i Danmark.
3

Anita Krøjgaard

Kunst der gør dig glad
 Kibæk
Anita elsker og nyder naturen omkring sig, og får mange ideer og inspiration til sine malerier. Naturen gør hende glad. Ønsker i at se malerierne LIVE er i altid velkommen til at kigge forbi hendes galleri. Altid kaffe på kanden.☕️
4

Anna Grethe Aaen

 Mariager
Jeg kan godt lide at færdes og bare være til ude i naturen. Jeg bliver ofte inspireret på mine vandreture og det uanset om det er en tur til Hohøj, på Caminoen som jeg har gået tre gange eller de mange gange, jeg har besøgt Grønland og Færøerne.
5

Anne Sofie Binder

Mellem træer. Når tiden er til det, er jeg i skoven, ved havet på tur på Molslaboratoriet.
 Aarhus
CV 1991-92 Grafisk skole, Århus 1994-97 Århus Kunstakademi, maleri 2017 Optaget på den censurerede udstilling i Limfjordens kunstforening.
6

Annelise Dalsgaard

Øvelser er gode – især når man bruger dem (Russ Hudson)
 Roskilde
eg har fotograferet i mange år, men er først begyndt at kreere billeder i 2022.
7

Annika Dantoft

 Rødding
Jeg hedder Annika og jeg er en selvlært kunstmaler, der holder til i Sønderjylland. Min kunstrejse begyndte tilbage i 2018. Her prøvede jeg akrylmaling for første gang. Siden da har jeg malet en del, både i akvarel og akryl.
8

ARCHIBALD BLACK

Når jeg vil have inspirerende naturoplevelser, sker det bedst i tåge. Selv om tågen trænger sig ind på én, så åbner rummet sig, det dybe bliver dybere, nogle dele udviskes, andre træder frem. Du bliver en del af rummet.
 Klaksvík
Archie er selvlært og det er de fleste af hans forbilleder også, både inden for musik og billedkunst. ”Uden tvivl ville jeg have fået meget ud af at være på et kunstakademi. Læreprocessen kan åbne ny verdener, men den kan også begrænse én.
9

Astrid Hygom

Åbningstider i Galleri Skippergården: se www.astridhygom.dk
 Hvide Sande
Astrid vil gerne bidrage med noget positivt gennem sin billedkunst, give stof til eftertanke og appellere til fantasien. Hun har udstillet i ind- og udland, på museer, kunstforeninger og gallerier siden 1987 og i sit eget galleri nord for Nymindegab.
10

Bárður Jákupsson

Bárður er kendt for sine vertikale landskabsmalerier. Det vertikale landskabs farver har ofte et gennemsigtigt, transparent præg, ligesom de også optræder som rene farvetåger.
 Hoyvík
Bárður Jákupsson, f. 23. dec. 1943 i Tórshavn, Færøerne. Tegner og maler. Udd: Hjørring Seminarium og Kunstakademiets Malerskole, Kbh. Lærer på Færøernes folkehøjskole 1972-78. Museumspædagog på Færøernes historiske museum 1974-89.
11

Bibi Hansen

 Outrup
Medlem: af Vestjyllandsudstillingen fra 1989, Ribe Amts Kunstudvalg ca. fra 1988 til det blev nedlagt 2008, Varde Kommunes Kunstudvalg, fra 2011 til nu.
12

Bjarne Jensen

 Auning
Arbejder med maleri, akvarel og oliekridt samt skulptur.
13

Bodil Bach Pedersen

Maler med hjertet og ikke kan undvære det.
 Vilsund
Maler hovedsageligt med akryl med temaer som natur, abstrakt og Stilleben. Afprøver ny veje og eksperimenter med materialer og farver.
14

Bodil Bjergbæk

Stilhed og ro – tid til eftertanke.
 Kolind
Det er den omgivende natur, - og oftest træerne, der inspirerer mig til at male. Jeg lægger stor vægt på, at mine malerier giver ro i sindet, for det har vi brug for i vores urolige verden.
15

Bodil Brask

"når jeg maler bliver jeg glad"
 Haslev
“ at sidde og male, tænke på alting og ingenting , lege med farverne og linierne, se farverne løber ind i hinanden og det bliver måske noget helt andet end det jeg havde tænkt!!”
16

Carsten Frank

Carsten Franks værker har med årene nået et så højt kunstnerisk niveau, at formen går i ét med det eksistentielle indhold.
 Silkeborg
Carsten Frank tager kampen op imod alt det brutale, tingsliggjorte, narcissistiske og udbrændte i vor moderne civilisation, imod det forfærdelige i alt det overflødige affald, som så mange i menneskeslægten er ved at ende ikke bare i, men som.
17

Christina Bach

Jeg maler, fordi jeg ikke kan lade være
 Odense
18

Claus Brøndum

Jeg maler landskaber. Danske landskaber.
 Mariager
Jeg maler landskaber. Danske landskaber. Det er mødet mellem natur og menneske, der optager mig. Dette til trods for, at der ikke forekommer mennesker i mine billeder. Derimod ses ofte tegn på menneskelig tilstedeværelse i form af en bygning, et lys,
19

Dorthe Wagner

Den troløse akvarelmaler. Mit ståsted er i akvarellen, men jeg er troløs og mixer ofte med tusch, farveblyant, pasteller og med andre tekniske greb, som tryk, reservering, rids, salt, akryl underbygning mm.
 København
Eksemplerne kan være sommervarme, dis, at være i byrummet, blomster i farveeksplosion, naturens skønhed og gerne også i moderne mere grafiske udtryk. Mit ståsted er i akvarellen, men jeg er troløs og mixer ofte med tusch, farveblyant, pasteller og med and
20

Elin Josefina Smith Wolffsen

Elin Josefina Smith har en særlig sans for vildskab. Ikke den kultiverede, køligt akademiske, borgelige vildskab, som kan tæmmes og nydes i små mængder. Men den ægte vildskab. Den rå og utæmmelige vildskab.
Elin Josefina Smith har en særlig sans for det stærkt ekspressive, eksplosive og det anti-autoritære, anarkistiske. En særlig sans for det at male spontant, impulsivt og ustyrligt med følelse og hjerteblod og nerve.
21

Ella Lynge

Jeg er en entusiastisk maler fra Nuuk, Grønland. Min kunst er inspireret af den smukke natur og de majestætiske dyr som jeg er vokset op med. Selvlært kunstner fra Nuuk, Grønland
 Nuussuaq
Mit speciale er at portrættere arktiske dyr, såsom isbjørne, ulve, fugle og af den smukke natur som hav, is og sne, og ikke mindst de smukke nordlys. Jeg finder det fascinerende at fange skyggerne og skønhed mellem sort/hvid kontraster og levende farver.
22

Emanuela Marchetti

Jeg er en drømmer, fascineret af former og metamorfose, jeg maler akvareller om levende organismer og mennesker i deres eksistentielle dans gennem livet.
 Fredericia
Jeg fanger glimt af former og metamorfose med akvarel. Levende organismer afspejler hinanden gennem deres liv. Planter, mennesker og dyrene bliver født, blomstrer, bliver ældre og rynket, og så dør de som ved afslutning af en dramatisk dans.
23

Eva Brokholm

Når jeg arbejder med et maleri, ender det med at tale sit eget sprog, og det er dette sprog, jeg håber, vil tale til beskueren, så han eller hun får sine egne oplevelser ved at betragte mine billeder.
 Sjølund
Når jeg arbejder med et maleri, ender det med at tale sit eget sprog, og det er dette sprog, jeg håber, vil tale til beskueren, så han eller hun får sine egne oplevelser ved at betragte mine billeder.
24

Event Manager

WEB-master af Vores Kunstneriske Virke
WEB-master af Vores Kunstneriske Virke
25

Frank Bormann, WEB-konsulent

-- Focused Improvement - Serious Harmoni -- Glem ikke brugeroplevelsen på din WEB-side.
 Herning
Jeg laver websites, webshops og online markedsføring til mindre virksomheder og iværksættere. Jeg kan godt lide at arbejde sammen med mindre virksomheder, da jeg med min erfaring og ekspertise kan gøre rigtig meget for at hjælpe dem.
26

FRITZE LUNDSTRØM

Visual artist og Kulturformidler. Jeg maler i, akvarel, tusch akryl, olie. Derudover tegner jeg en del. Det at male, er at lege med lys og atmosfære, flygtighed og udviskede konturer, som giver mig en oplevelse af ophøjet skønhed.
 Kolding
Jeg maler i, akvarel, tusch akryl, olie. Derudover tegner jeg en del. Det at male, er at lege med lys og atmosfære, flygtighed og udviskede konturer, som giver mig en oplevelse af ophøjet skønhed.
27

Galleri Nordenvind

Galleri Nordenvind har deltaget i diverse internationale kunstmesser.
 Sæby
Nordenvind har et unikt samarbejde med trykkere og udgivere af bl.a: Adi Holzer, Arman, Corneille, Coignard, Georg Wittwer, Ian Rusth, Liot, Melody B., Pras
28

Galleri Sam

Galleri Sam ligger idyllisk i skovkanten et par kilometer syd for Billund. Vi udstiller værker af anerkendte kunstnere, der overvejende arbejder med Norden som inspiration.
 Billund
Galleri Sam er indrettet i billedkunstneren Svend Aage Madsens tidligere atelier, værksted og kontor. Galleriet åbnede den 28. april 2018 for at markere, at det den dag var 90 år siden Svend Aage Madsen blev født.
29

Gitte Larsen

 Frederiksværk
Jeg har lavet rigtigt mange malerier og skulpturer, har solgt løbende til dem, der er faldet, for det jeg kan udtrykke med mine pensler og hænder. Jeg udstillede mine ting i butikken til start, og senere kom der udstillinger rundt om i landet.
30

Gitte Windfeld Rimpler

Stillistisk surrealistisk Naivisme.
 Frederiksberg
Jeg har arbejdet som kunstner siden 1987, har haft galleri i en årrække i Frederiksværk, og har samtidig undervist børn og voksne på længerevarende kurser om vinteren, (ikke samtidige) og haft en hel del kortvarige kurser gennem den tid, jeg boede i Frede
31

Heidi Dalum Jensen

”Årets bedste kunstværk” Fredericia Kulturcenters censurerede udstilling.
Mine malerier (akryl på lærred) er ekspressive og omfatter landskaber og symbolistiske fortolkninger af livet.
32

Helene Rømer

Min inspiration er pointillisme og ekspressionisme.
 Hillerød
"Livet er en lang farverig dans i naturens grønne vildnis" Helene Rømer
33

IMAGO-kunst

 København
IMAGO-gruppen er en sammenslutning af 18 kunstnere, som hvert forår igennem 10 år har haft en udstilling i Helligåndshuset på Strøget i København sammen med et par udvalgte gæster. KONTAKT TIL GRUPPEN - Lise Juhl
34

Inga Dora Sigurdardottir

Fortolkning af den Islandske natur.
 Haslev
Min fortolkning af mine akvareller, kommer fra den nordiske natur. De stærke farver og lyset har en helt central rolle i mine værker.
35

Inge Thøgersen

Jeg er fascineret af menneskelige relationer, styrker, overlevelseskraft i det evigt foranderlige og ofte overraskende menneskeliv.
 Aarhus
Flere af billederne gemmer på en hverdagshistorie fra det virkelige liv, omsat til farver og former, en skæv vinkel eller udtrykker en drøm eller en forandring. Jeg er fascineret af menneskelige relationer, styrker, overlevelseskraft.
36

Inge Vestermark

 Horsens
Inspirationen til mange af mine malerier finder jeg hovedsagelig i naturen og fantasiens frie univers. Malerierne viser dog ikke en gengivelse af naturen, men er en kombination af indre og ydre landskaber. Ofte ”sniger” der sig mennesker ind i malerierne,
37

Jan Kozon

IKKE KENDT, KUN ANERKENDT
 Kongens Lyngby
Allerførste udstilling var på den katolske skole i Nykøbing F. som led i årsafslutningen i 3. klasse 1965! Jeg er født i 1955. Men derfra gik det løs. Tegning på tegning. Vignetter, bomærker, logoer, skilte, postkort og sølvbryllupsvåbenskjolde.
38

JOENSEN-ART

Welcome to order a painting. You can for example want a specific motif, your home village, city or nature where you live. You can send me a photo for me to paint. I can also help you find a good motif. You can tell me the size and colors if you want.
 Toftir
Færøerne er et utømmeligt sceneri af billedmotiver. Um du går nærmere, så kan bare en lille plet, sted, bygd eller by være lige utømmelig. Stadig forandres lyset og dermed farverne – samme dag og gennem årstiderne.
39

Johnny Schmidt

Preben Fjederholt sagde engang at: Følelsen er alt. Det er ganske rigtigt på så mange måder. Vi endevender hjernen for at finde de rigtige svar, indfaldsvinkler etc...
 Aabenraa
Jeg er uddannet bibliotekar ved Danmarks Biblioteksskole 1988-1992. 
Efter endt uddannelse flyttede jeg til Færøerne for at udvikle mit maleri, og tjente til dagen og vejen med arbejde på Listaskalin ( Kunstmuseet i Torshavn).
40

Karen Hvid

Jeg syr tekstilbilleder, fordi jeg ikke kan lade være!
 Ordrup
Siden 2007 har jeg arbejdet med tekstil billedkunst. Mine værker består af tekstiler, tråd, garn og papir. Jeg har udstillet adskillige steder siden 2012, og hvis jeg selv kan være til stede, glæder det mig meget at fortælle beskueren om mine værker.
41

Karen Rønne

SEJLADS I AKVARELLENS VANDE
 Aarhus
Pigmentrige akvareller med motiver fra den nordiske natur og alle former for liv i den: fauna, flora, folk og fænomener, ofte i fabulerende abstraktioner.
42

Karl Flemming Hansen

 Ringsted
Flemming Hansen Arkitekt m.a.a. og billedkunstner født i 1935. Færdig som tømrer og bygningskonstruktør 1957. Elev på Kgl. Danske Kunstakademiets Arkitektskole hos Professor Viggo Møller Jensen, og Professor Halldor Gunnløgsson. Afgang 1966.
43

Kirsten Syberg

 Frederiksberg
Som enhver god maler ved, starter man helt forfra, når man begynder på et lærred. Det nytter ikke at forsøge at tilpasse sig til den såkaldte tidsånd, for den forsvinder som dug mellem hænderne.
44

Lene Berg

Jeg er historiefortæller, men som oftest af historier fra beskuerens egen underbevidsthed.
”Verden har den størrelse, vi tillader at give den, og det anbefales at maksimere udsynet, uanset om man vil kigge ud i det fjerne eller ind under egen navlehud. Begge yderpunkter indeholder universer, det nok er værd at rejse rundt i, og som i en h
45

Lisbeth Ancher

 Næstved
Jeg elsker at male i både olie og acrylmaling, med mange forskellige malemedier og med meget stærke farver. Det har altid været vigtigt for mig at være kreativ, hvor jeg har arbejdet med vævning og blomsterbinding.
46

Liv Ejdesgaard

Det er dejligt at komme ud og vise sine billeder frem ved udstillinger, og det giver jo mulighed for at få respons på det arbejde, som jeg har lagt så meget sjæl i.
 Esbjerg
Jeg begyndte på aftenskole, var siden på kunstskole i Esbjerg, kunsthøjskole i Holbæk og weekend-kurser. Jeg har udstillet i Danmark og på Færøerne.
47

Lizzie Røpke

Jeg er optaget af mødet mellem himmel og jord, der kan afspejle alt fra solskin til sløret dis, samt fra stilhed til buldrende torden.
 Nykøbing Falster
Jeg er optaget af mødet mellem himmel og jord, der kan afspejle alt fra solskin til sløret dis, samt fra stilhed til buldrende torden. Disse indre øjebliksbilleder bliver en levende helhed i mine værker.
48

Lu Vincent

Liv, natur og følelser er de temaer, jeg forfølger.
 København
49

Madhuri Jørgensen

 Randbøl
Jeg er en autodidakt kunstner. Jeg har altid malet eller tegnet. Mest dyr, men er blevet facineret af at lave portrætter og eksperimentere også lidt i det abstrakte.
50

Maj-Britt Midjord Olesen

 Herning
Blev udlært Teknisk Tegner. Hun drømte dog om kunst . I dag maler hun med Akryl maling og ynder at male portrætter med stor portræt lighed
51

Maria Lützen

Færøkunst
 Svínáir
Malerierne er naturalistiske og er malet med akrylfarver på lærred. De fleste er fra den færøeske natur, nogle er med mennesker og dyr.
52

Marianne Bohn

Jeg er født og opvokset i København. Har siden - som voksen - boet et par år i Frankrig og bor nu på tyvende år på Djursland.
 Allingåbro
Jeg er født og opvokset i København. Har siden - som voksen - boet et par år i Frankrig og bor nu på tyvende år på Djursland.
53

Marie Bøje

Malerierne er værker, hvor indsamlede indtryk fra omverden kanaliseres igennem lærredet, og formgives til visuelle udtryk.
 Risskov
Fotografierne fungerer som dokumentation af undersøgelser af lys, bevægelse, tid, rum, form og stof. Malerierne er værker, hvor indsamlede indtryk fra omverden kanaliseres igennem lærredet, og formgives til visuelle udtryk.
54

Mariya Delcheva

"The true use of art is, first, to cultivate the artist’s own spiritual nature." - George Inness
 Aarhus
Min store interesse for kunst har ledsaget mig gennem hele mit liv. Jeg har en kandidat læreruddannelse med speciale i kunst og mere end 25 års erfaring som underviser i billedkunstfaget for både unge og voksne.
55

MARKOS-ART Margith Kostending

Margiths portrætter opleves som insisterende på deres tilstedeværelse og der er en god balance mellem stilstand og bevægelse i dem.
 Ørsted
Margith Kostending - MARKOS – har i flere år arbejdet med maleriet. Hun maler interessante motiver med kant, som giver beskueren lidt at tænke over. Hendes billedsprog er meget farverigt og motiverne iøjnefaldende.
56

Mie Dissing

Skaberglæde i form og farve
 Viborg
Billedkunstner, grafiker og underviser. Jeg maler og tegner alt fra landskab over mennesker, portrætter, dyr til still-leben. Især rummet mellem figuration og abstrakt inspirerer mig, og jeg kan lide at arbejde med forskellige udtryksformer og stilarter.
57

Ossur Mohr (Øssur)

– Et kunstværk er altid en proces og en søgen, der også efterlader visse spor i form af teknisk kontinuitet, dynamik og energi, der i mine øjne er et af kendetegnene ved et godt maleri.
 Vig
Da Øssur i sin tid begyndte at male, var motiverne for det meste huse og mennesker, men menneskene forsvandt forholdsvis hurtigt. Tilbage stod husene, men de var ikke længere huse med vinduer og døre, man kunne gå ind ad.
58

Per Christensen

At male og tegne slipper fantasien løs for mig
 Ringkøbing
Mennesket - byen og den verden vi lever i - er mine inspirationskilder
59

Pernille Toft Lund

Koncept- og billedkunstner, Concept and visual artist
 Værløse
TIL AT GLÆDES, FORVIRRES OG FORSTYRRES - EN ERFARING, SOM EN DEL AF AT VANDRE - VANDRE I FORFØLGELSE AF DET SOM KAN VÆRE EN FORNØJELSE VÆR VELKOMMEN TIL AT LÆSE DINE EGNE HISTORIER, UDFRA HVAD DU SER - OG FORTSAT VANDRE VIDERE - MED DEM
60

Peter Birk

Kunstnere har måske en klovnerolle med frihed til at spidde umenneskelighed med vores spidse blyanter og male det sort med vores pensler. Men vi er også særlinge, der aner vigtige værdier og sammenhænge ikke andre får øje på, og gerne vil vise dem frem.
 Silkeborg
Fotokunstner, der bearbejder og sammenlægger mine fotos til nye billeder, så de kan fortælle de historier der ligger mig på sinde, og illustrere det univers, der ligger et sted mellem håb-frygt-fantasi og virkelighed, som er blevet mit.
61

Pia Mesterton Graae

medlem BKF
 Brovst
Anerkendt billedkunstner og kunstpædagog med mange års erfaring, er født i Lahti, Finland 1949.
62

PÓL SKARÐENNI

Pól Skarðenni (f. 1962) er aktiv billedkunstner. Hans kunst er vidtskuende, og stilen og motiverne er varierede.
En vigtig del af Pól Skarðennis motiv er landskabet. Han maler ude i naturen, og på denne måde formidler han sine egne oplevelser af det skiftende vejr og lys, og dette giver billederne liv.
63

René Jacobsen

Et lærred af poetiske abstraktionerog farver.
 Aarhus
Mine malerier, figurative abstraktioner, taler i stilhed og opfordrer til personlig fortolkning.
64

Rita Lie

Fargeglede til et hvert hjem.
 Hov
Emosjonell Coulorist. Jeg har malt med olje farger siden jeg var 10 år. Jeg liker viskositeten og den lange tørketiden i olje.
65

Sidsel Vadsholt

man kommer langt med at undre sig
 Sakskøbing
Hele mit liv har jeg brugt, og bruger stadig, tegning og maleri til at sanse og opleve, hjemme og på rejser.
66

Simon Cato Spang-Hanssen

 Frederiksberg
With colourful expression and playful forms the pieces comes alive with humour and poetry. The simple, yet expressive means bears witness to the fact that Spang-Hanssen’s creativity is not confined to his musical career
67

SÓLVÁ GUNNARSSON OLSEN

Jeg arbejder intuitivt og ved derfor ikke, hvor billedet ender. De høje klippevægge og havets brus langt nede. Sejler man langs de samme klipper, ser man de mest vidunderlige farver og formationer, der sammen med det skiftende lys frembringer en hel
68

Susan Lüth Hedegaard

Lyset og naturen. ”Jeg bliver overvældet af det dramatiske, det stille, dybderne , højderne, vandet og lyset”
 København
Luft, kulde, varme, lyd og ikke mindst lyset optager mig. At al vækst er afhængig af lysets kraft, at farvesynet er en subjektiv oplevelse som opstår mellem sollys overflade og det vi ser, er meget fascinerende.
69

Susanne Buch

Intuitiv legende Min inspiration i dag, kommer fra mange forskellige kunstnere og jeg tager mig friheden til at mixe mine indtryk.
 Klitmøller
Jeg bor i Klitmøller, også kaldet "Cold Hawaii" hvor jeg har indrettet mit eget lille atelier. Min tilgang til at male og tegne er efter en intuitiv tilgang, hvor slutresultatet former sig i processen.
70

Tina Sommer Paaske

Jeg har deltaget i mange kortere og længerevarende kurser for tekstilkunst, og har udstillet flere gange årligt siden 2016.
 Bendslev
I mit arbejde med tekstilkunst kommer inspirationen oftest fra et møde mellem følelser og øjet, der ser. Stemninger der langsomt udvikler sig i mit indre, springer ud som idéer og vokser til noget mere konkret.
71

Torbjørn Olsen

Torbjørn Olsen er født 1956 på Færøerne, hvor han også bor og arbejder både med maleri og grafik.
 Thorshavn
Bárdur Jákupsson skriver om Torbjørn Olsen i bogen "Færøernes Billedkunst" fra forlaget ATLANTIA "Torbjørn Olsen (1956) fra Torshavn er den færøske maler siden Mikines, der mest har dyrket portrætmaleriet.
72

Ulla Agathon

agathonart
 Jyllinge
Kreativitet og tegning har altid fulgt mig, samt glæden ved at gå pà opdagelse i de utallige nuancer og former ojet ser. Jeg arbejder i acryl og lægger mig ikke i nogen faste genre. Det være sig naturalistisk, figurativt, abstrakt m.m. Mit "drive" u
73

Ulla Houe

KUNSTAVISEN SKRIVER - af Tom Jørgensen, redaktør af Kunstavisen, Bachelor i kunsthistorie Kraftfuldhed, karakter, dynamik og nordisk usentimentalitet er således nøgleordene i Ulla Houes kunst ....
 Herning
Efter flere år at have tegnet og malet på fritidsbasis startede Ulla i 1989 med at modtage undervisning på Herning Billedskole hos kunstmaler Knud E. Skov, uddannet på Kunstakademiet København.
74

UniCorn Duo

Skønne stemningsfulde toner. Kunstneriske bearbejdelser af folkemelodier, sange og viser i en ramme af dansk og internationalt tilsnit. Alt serveres med blandingen af lethed og fordybelse.
 Esbjerg
Glæd dig til en time i godt selskab med UniCorn Duo, og lad dig føre vidt omkring gennem en times varieret program af udtryksfuld, energisk og raffineret musik til hjertet, kroppen og hjernens forunderlige, fantastiske og finurlige kringelkroge. 
75

VKV WEB-master


VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK