Web Analytics
Skip to main content

MARKOS-ART Margith Kostending

Margiths portrætter opleves som insisterende på deres tilstedeværelse og der er en god balance mellem stilstand og bevægelse i dem.
703
https://vores-kunstneriske-virke.dk/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/87/Portr__t__22_1696237083.jpeg
MARKOS-ART Margith Kostending
Categories:
Billedkunstner
 • Details
 • Map
 • Gallery
 • Events
Margith Kostending har i flere år arbejdet med maleriet. Hun maler interessante motiver med kant, som giver beskueren lidt at tænke over. Hendes billedsprog er meget farverigt og motiverne iøjnefaldende. Hendes foretrukne motiver er mennesker. Hun har en umiddelbar tilgang til maleriet og man mærker en eksperimenterende indgang i processerne, som opstår gennem farver og strukturer og ikke mindst tanker. Hendes værker opleves som insisterende på deres tilstedeværelse og har en god balance mellem stilstand og bevægelse. Hendes portrætter opleves som insisterende på deres tilstedeværelse og der er en god balance mellem stilstand og bevægelse i dem. De er udtrykt i oplevelser fra de ydre omgivelser, men i høj grad også fra Margiths egne tanker og følelser, som hun genkalder og bruger for at skabe stemningen og udtrykket. Selve tolkningen af det enkelte portræt er subjektiv og vi lægger som beskuere ubevidst meget af os selv ind i tolkningen og oplever derfor at visse portrætter taler mere til os end andre. Margith Kostendings portrætunivers er virkelig en anderledes og interessant oplevelse med en stor spændvidde i farvevalg.
Type
Billedkunstner
 •  Ebeltoft
  17 juli 2024 - 28 juli 2024 , 11:00 until 16:00
  11:00 - 16:00
  Type:
  Otte medlemmer fra Kunstgruppen Djurs udstiller keramik - skulptur - maleri: Carla Milthers - Hans Nielsen - Kirsten Neimann Ulla Philbert - Margith Kostending - Lisbeth Støttrup Ole Melin-Nielsen - Hanne Dammeyer Kierdorf
 •  Ørsted
  5 oktober 2024 - 6 oktober 2024 , 11:00 until 17:00
  11:00 - 17:00
  Type:
  Kom og oplev mine Pop-Art portrætter og andre malerier. Der er kaffe på kanden og slik i skålen.

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK