Web Analytics
Skip to main content

Emanuela Marchetti

Jeg er en drømmer, fascineret af former og metamorfose, jeg maler akvareller om levende organismer og mennesker i deres eksistentielle dans gennem livet.
304
https://vores-kunstneriske-virke.dk/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/125/emanuela-marchetti_1710347514.jpeg
Emanuela Marchetti
  • Details
  • Map
  • Gallery
Bertie - Emanuela Marchetti – født i italien, boet i Danmark for mere end 20 år. Jeg maler mest akvareller og digitale illustrationer. Jeg er inspireret af botanisk illustration, for at fange dramatiske naturformer med en surrealistisk twist. Mennesker, dyrene, planter og konkylier blander sig i nye organismer. Rynker, linjer og nuancer vender fra en form til en anden, som fanget i en krystalliseret dans. Jeg er uddannet arkæolog i Italien og interaktion designer i Danmark. Daglig er jeg lektor på SDU i design og kreative fag, men kan ikke lade være med at tegne og male. Jeg har taget kurser i arkæologisk tegning teknik, realistisk tegning, ler modellering, og fotografi. Gennem tiden har jeg tegnet portrætter, mad og illustrationer med flere temaer for bøger, akademiske udgivelser, og har udstillet flere steder i Italien og i Danmark. Akvarel er mit yndeligste medium, akvarel er ledet af vandet som en åens strøm. At male med akvarel føles som at deltage i en dialog med vand, man planlægger sine malerier med at placere vandet på papir og så en lille dråbe farver lægges hvor der skal være mørkere, derfra spreder farven sig som blod gennem vener.
Type
Billedkunstner

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK