Web Analytics
Skip to main content

Bodil Bach Pedersen

Maler med hjertet og ikke kan undvære det.
377
https://vores-kunstneriske-virke.dk/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/95/Bodil_1698865895.jpg
Bodil Bach Pedersen
Categories:
Billedkunstner
  • Details
  • Map
  • Gallery
Inspiration til mine malerier er oplevelser i naturen, lysets forunderlige skiften som virker fascinerende på mig, bliver tavs af forundring. Disse iagttagelser bliver til landskabsmalerier. Den abstrakte del af malerierne, kommer fra ideer og tanker der springer rundt i mit hoved, gennem bearbejdning med pensler og palet bliver de til mine universer og fantasi landskaber. Stilleben er en gammel forelskelse i middelalderens kunstform, jeg finder stilen og fortællingen den viser facinerende. Det er spændende og udfordrende og tidskrævende at opbygge og lege med sammensætningen i disse malerier. Men sjovt. Min baggrund for at male er en dyb interesse samt uddannelse som billedkunst lærer. I en del år har jeg undervist i folkeskolen, de sidste år udelukkende valgfagshold. Jeg underviser stadig enkelte hold men nu det voksne segment, det er givende og spreder glæde i dagligdagen. Glæden ved at udtrykke sig i billedkunsten er simpelthen bare et must som jeg på ingen måde kan eller vil undvære.
Type
Billedkunstner

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK