Web Analytics
Skip to main content

Eva Brokholm

Når jeg arbejder med et maleri, ender det med at tale sit eget sprog, og det er dette sprog, jeg håber, vil tale til beskueren, så han eller hun får sine egne oplevelser ved at betragte mine billeder.
540
https://vores-kunstneriske-virke.dk/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/72/Eva_Brokholm_Vores_kunstneriske_Virke_00012_kopi_1679557443.jpg
Eva Brokholm
Categories:
Billedkunstner
  • Details
  • Map
  • Gallery
De muligheder, der er i processen frem til et færdigt maleri, fascinerer mig. Jeg er en ekspressiv kunstner, som også formår at forfine udtrykket med linjer og rolige flader. Jeg bliver inspireret af de nære omgivelser, dyr, mennesker, musik og naturen. Med alle dets facetter af linjer, flader og runde former. Lyset og farverne, de dybe horisonter og de mange kontraster, der er overalt, når jeg observerer. Under maleprocessen kommer der indre billeder, som giver en overraskende og forunderlig energi til maleriet. Det giver mig en glædesrus og jeg kommer i et flow hvor tiden står stille og når penslen kradser på lærredet er det som om jeg kan høre vinden, bladene der hvisler, blomsterne der folder sig ud, vandet, der pisker, sprøjter, risler eller bare stilheden. Den dybe stilhed. Malerierne frembringer stemninger og følelser, som kommer til udtryk i både forundring og glæde.
Type
Billedkunstner

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK