Web Analytics
Skip to main content

Tina Kragh

Fotografi som terapi - se mere på tinakragh.dk
62
https://vores-kunstneriske-virke.dk/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/128/Tina_Kragh_1718001843.jpeg
Tina Kragh
Categories:
Billedkunstner
  • Details
  • Map
  • Gallery
  • Events
Mit arbejde med fotokunsten foregår både i naturen med mit kamera og hjemme i mit lille fotostudie, hvor jeg også finjusterer billederne på computeren. Jeg tager gerne imod nye udfordringer inden for mit kompetenceområde. I 2020 udgav jeg bogen; Lykken er lunefuld... En fotokunstbog om min svære psykiske nedtur, om livet som psykisk sårbar og om kampen for at komme ovenpå igen. Bogen kan købes for 160 kr. og halvdelen af overskuddet fra salget af bogen donerer jeg til Landsforeningen Sind. Jeg holder foredrag, hvor jeg fortæller min historie og viser et udpluk af min fotokunst, der fungerer som terapi for mig. Tøv ikke med at kontakte mig, det gør du via min hjemmeside; tinakragh.dk, hvor du finder flere oplysninger.
Type
Billedkunstner

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK