Web Analytics
Skip to main content

René Jacobsen

Et lærred af poetiske abstraktionerog farver.
637
https://vores-kunstneriske-virke.dk/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/115/rene-jacobsen_1704630562.jpeg
René Jacobsen
Categories:
Billedkunstner
  • Details
  • Map
  • Gallery
Mine malerier har overvejende form af figurative abstraktioner med plads til forskellige narrative fortolkninger. Jeg har ikke begrænset mig til en bestemt teknik, men henter inspiration fra Mark Rothko og Gerhard Richters forskellige stilarter – to vidt forskellige nonfigurative abstrakte kunstnere. Jeg foretrækker stærke farver sammensat med mørke, kontrapunktiske dybder. Mens jeg ofte har en indledende idé fra det tomme lærred til det færdige maleri, holder jeg den med vilje for mig selv. Jeg tror, at dette giver seerne mulighed for at danne deres egne fortolkninger, som gentager Richters følelse, "Jeg vil ikke sige noget med mine malerier, og det gør jeg hele tiden." Det er en åben invitation til dig til at udforske din egen mening inden for de pulserende og gådefulde fortællinger om min kunst. Jeg er René Jacobsen, og gennem mine malerier taler jeg i farvernes og formernes sprog, resten overlader jeg til din fortolkning. Kunst, billeder og musik har altid været en væsentlig del af mit liv. Som ung stod jeg over for valget mellem en formel uddannelse, der lover stabilitet og en mere usikker, kunstnerisk vej.
Type
Billedkunstner
Keywords

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK