Web Analytics
Skip to main content

Susanne Buch

Intuitiv legende Min inspiration i dag, kommer fra mange forskellige kunstnere og jeg tager mig friheden til at mixe mine indtryk.
498
https://vores-kunstneriske-virke.dk/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/104/susanne-buch_1700852350.jpeg
Susanne Buch
Categories:
KunstnerBilledkunstner
  • Details
  • Map
  • Gallery
Min interesse for form og farver startede tidligt i mine teenager år. Jeg kastede min første interesse på at lave collager med forskellige materialer. Senere blev det tusch konturtegninger, typisk med inspiration fra naturen. I 1986 startede jeg mit eget firma - Buch Design hvor jeg producerede Avantgarde skindtøj. Eventyret stoppede efter nogle år og siden blev det til ansættelser i den private sektor. I mere end 28 år har jeg arbejdet i olie, gas og vind branchen med kvalitetsstyring. I samme periode udviklede jeg mine evner til at tegne Croquis. Denne udtryksform har jeg holdt fast i on/off i fritiden gennem mit arbejdsliv. Nu er jeg i mit livs anden halvleg og oplevede et brat stop i mit arbejdsliv for et par år siden. Kunst-terapi blev min vej til at forblive det hele menneske, og i dag bruger jeg en del tid på at udvikle mig som billedkunstner. Legen er nøglen til at finde min indre kunstner frem. Her benytter jeg bla. - Kunstskolen Sønderbygaard, workshops med bla Pia Graa, forskellige On-line kurser og ser et utal af kunstudstillinger, læser/ser et bredt udvalg af kunstbøger.
Type
Billedkunstner

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK