Web Analytics
Skip to main content

Den bredeste præsentation af dansk billedkunst her og nu

 

sideDenne hjemmeside er ment som en form for landsdækkende kunstnersammenslutning, hvor kunstnere kan præsentere sig selv og deres værker. På den måde kan kunstnere lære hinanden at kende, men mindst lige så vigtigt er det, at alle, der gerne vil have et opdateret og bredt indblik i nutidig dansk billedkunst, kan blive klogere på dette ved at surfe på ”Vores Kunstneriske Virke”.

I modsætning til de fleste kunsthjemmesider og -magasiner adskiller ”Vores Kunstneriske Virke” sig ved ikke at skele til, hvilken uddannelse og baggrund den enkelte kunstner har, ligesom der heller ikke praktiseres smagsdommeri. Alle billedkunstnere og kunstforeninger er velkomne til at oprette en profil. Det er den eneste måde, hvorpå bredden og dybden i det danske kunstliv her og nu kan præsenteres fuldt ud.


Kunstner

Denne platform er til selvstændige kunstnere, og særligt egnet til kreative  fællesskaber og kunstforeninger. Platformen kan også bruges til annonceringer af begivenheder. Det er som et stort fælleshus,  man kan leje sig ind i  for ganske få penge om året. Du kan selv sørge for vedligeholdelse med ændringer og tilføjelser på brugersiden. Men du kan også lade administratoren hjælpe dig, ved at  henvende dig til (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.). Det koster ikke ekstra.

Kunstforeninger

Kunstforeninger og kunstneriske sammenslutninger som har fast antal medlemmer/kunstnere kan få muligheder for særlige visningsmuligheder og implementeringer. Der vil også være mulighed, at involvere institutionelle rammer fra den kunstneriske verden som enten udstillingssteder eller kunstaviser.

Leverandører fra kunstnerverdenen vil kunne bidrage med annoncer eller sponsorater.

Din Profil

Oprettelse af profil er nemt og efter godkendelse kan man logge ind og selv lægge tekster og billeder ind. Og det gør du her: link til oprettelse

Dit Kunstneriske Virke bliver registreret i en landsdækkende moderne database, med visioner om et nordisk fællesskab. Der er som standard kortvisning over hele landet, og specifikke søgemuligheder vil blive implementeret.

Styrke vores Fællesskab - Velkommen til at dele

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK