Web Analytics
Skip to main content

Adi Holzer

Ihærdigt "at se" fører os længere ind i en selverkendelsesproces og en søgen efter ens eget jeg og hen til spørgsmålet om livets mening. Hele Adi Holzers værk beskæftiger sig igen og igen med denne tese.
499
https://vores-kunstneriske-virke.dk/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/35/adi-holzer_1673364680.jpeg
Adi Holzer
Categories:
Billedkunstner
  • Details
  • Map
  • Gallery
Kunstneren Adi Holzer viser i sine billedserier: "Livets spejl" og "Alle mine kilder" en symbiose mellem egne livsbilleder og menneskeskæbner, som har været med til at forme hans kunstneriske verden. Denne symbiose manifesterer sig nu i en art dagbog over hele hans kunstneriske virke. Et særligt indtryk finder man i serien over Gustav Mahlers symfoni "Das Lied von der Erde": satsen "der Abschied", som i Adi Holzers version bliver til "der Aufstieg", opstigningen til det himmelske. Det har altid været Adi Holzers styrke at beskæftige sig alvorligt og indgående med cykliske temaer. I de senere år er antallet af offentlige opgaver tiltaget, et tegn på popularitet og anerkendelse af kunstneren.
Type
Billedkunstner, Kunstner

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK