Web Analytics
Skip to main content

Karen Hvid

Jeg syr tekstilbilleder, fordi jeg ikke kan lade være!
510
https://vores-kunstneriske-virke.dk/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/93/_97A2794_1698656661.jpg
Karen Hvid
Categories:
Billedkunstner
  • Details
  • Map
  • Gallery
Mit navn er Karen Hvid, og jeg bor i Ordrup ved Fårevejle. At bo på landet er et stort plus for mig, da jeg i mine værker lader mig inspirere af naturen omkring mig. Jeg ser på naturen, bygninger og personer på en anden måde, end før min kreative løbebane. Også på rejser i ind- og udland springer motiver mig i øjnene, og jeg fotograferer! Disse indtryk lagres i min bevidsthed, og lige pludselig har en ide trængt sig i forgrunden, og den må bearbejdes. Et tekstilt billedværk er en lang proces, fra observation til ide, til videre forarbejdning og komposition i hovedet, til udvælgelse af stoffer, eller til farvning og tryk af nye stoffer til dette værk, hvorefter alle dele af billedet klippes ud og samles, og quiltningen fuldender det. Jeg arbejder delvis i serier. Flere af mine værker har haft vand som omdrejningspunkt.
Type
Billedkunstner

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK