Web Analytics
Skip to main content

Maria Lützen

Færøkunst
832
https://vores-kunstneriske-virke.dk/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/109/maria-luetzen_1702290250.jpeg
Maria Lützen
  • Á Svínanesi 3, 465 Svínáir, Faroe Islands
Categories:
Billedkunstner
  • Details
  • Map
  • Gallery
Jeg er født den 28/9-1953 i bygden Oyndarfjørður( Andefjord). Jeg har ikke gået på kunstakademiet eller andre steder indenfor kunst, men har været på kurser holdt på Færøerne, med blandt andre Birger Møller fra Fyn. jeg er selvlært har altid, siden jeg var barn, intreseret mig for at tegne, har tegnet meget op gennem årene. Jeg begyndte at male sidst i 70 erne, med olje maling, og ca sidst i 80 erne er jeg begyndt at male med akrylfarve. Inspirasjonen kommer fra den flotte natur og det skiftende lys vi har her på Færøerne, jeg tager mange billeder af landskabet og så leger jeg ellers med farverne. Inspirationen kommer også fra andre kundtnere, både her fra færøerne og i udlandet. Jeg har havt mange udstilninger alene og også sammen med andre, hvert år er jeg med i Ólavsøku udstilling i Müllers pakkhus, stillet ud i Smiðjan í Lítluvík, en gang i Listaskálin til Ólavsøku udstilling, ellers manga andre steder på Færøerne gennem årene.
Type
Billedkunstner

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK