Web Analytics
Skip to main content

Johnny Schmidt

Preben Fjederholt sagde engang at: Følelsen er alt. Det er ganske rigtigt på så mange måder. Vi endevender hjernen for at finde de rigtige svar, indfaldsvinkler etc...
333
https://vores-kunstneriske-virke.dk/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/119/johnny-schmidt_1707381952.jpeg
Johnny Schmidt
Categories:
Billedkunstner
  • Details
  • Map
  • Gallery
Jeg arbejder i dag hovedsageligt med to motivgrupper. 
Den færøsk inspirerede motivverden, hvor jeg arbejder meget med kontrasten mellem de mørke fjelde, og de store skyformationer. En motivopbygning, der rummer store muligheder for at arbejde med maleri i meget forenklet form. Der indgår sjældent mange elementer i disse malerier, og de tenderer undertiden det grafiske. Det er også sådan jeg ser Færøerne. Naturligvis er Færøerne meget mere end det, men summen af mine oplevelser er det jeg prøver at udtrykke i mit maleri. 

Selvom jeg har boet på Færøerne, og det har gjort et stort indtryk på mig, bevæger jeg mig også dagligt i det danske landskab. For cirka tre år siden begyndte jeg så at integrere det danske landskab i min motivverden. I dag beskæftiger jeg mig således ligeså meget med det danske landskab, som det færøske. 

Det danske landskab adskiller sig i opbygning væsentligt fra det færøske. 
Det er min opfattelse, at jeg romantiserer en smule mere i det danske landskab. Formerne er blødere, fordi det danske landskab ganske enkelt er en smule blødere.
Type
Billedkunstner

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK