Web Analytics
Skip to main content

Mariya Delcheva

"The true use of art is, first, to cultivate the artist’s own spiritual nature." - George Inness
379
https://vores-kunstneriske-virke.dk/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/127/mariya-delcheva_1712741775.jpeg
Mariya Delcheva
Categories:
Billedkunstner
  • Details
  • Map
  • Gallery
Jeg er født i 1973 i Bulgarien og bor i Denmark siden 2010. Min store interesse for kunst har ledsaget mig gennem hele mit liv. Jeg har en kandidat læreruddannelse med speciale i kunst og mere end 25 års erfaring som underviser i billedkunstfaget for både unge og voksne. Min kunst er en form for kommunikation, men også for selvudtryk og selvrefleksion. Fortid, nutid og fremtid er i samspil og transformere sig i nyt fantasiverden. Jeg kan godt lide at eksperimenter med forskellige teknikker og materialer. Min nysgerrighed har givet resultater i forskellige kunstneriske udtryksformer. Udsmykning af vægge, gamle traditioner af ikonmaling og abstrakt billedkunst, samt klassisk portræt, er mine særlige erfaringsområder. Jeg har skabt ARTFIT Kunstskole & Galleri i 2023 - et sted i Århus for små hyggelige arrangementer, portræt kurser og udstillinger for alle kunstelskere, hvor jeg arbejder daglig med at male mine egne værker og koncentrer hele min viden og erfaring for at inspirere også andre på deres vej. Jeg har udstillet flere steder i Denmark, Schweiz og England.
Type
Billedkunstner

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK