Web Analytics
Skip to main content

Hvis du ved på forhånd, at du vil benytte MobilPay til betale beløbet, skal du bruge knappen “Tilmelding per MobilPay

Du kan også få hjælp til det ved at  henvende dig til administrator (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.). Det koster ikke ekstra.

Hvis du vælger oprettelse “OPRET PROFIL - PER BANK-overførsel” bliver du fra starten af involveret oprettelse af profilen med de tilhørende informationer om tekst, images, oplysninger i alle detaljer.

Oprettelse af profil er nemt og efter godkendelse kan man logge ind og selv lægge tekster og billeder ind.

Men du kan vælge den nemme vej, for at få oprettet et profil. Du vælger at betale administrationgebyret med MobilPay. Så er det WEB-masteren som opretter og kommunikerer med dig. (koster ikke ekstra)

Der er som standard kortvisning over hele landet, og specifikke søgemuligheder vil blive implementeret.

Som det centrale på denne platform skal der i fremtiden være journalistiske bidrag med anmeldelser, kommentarer og skarpe bemærkninger.

Kunstforeninger og kunstneriske sammenslutninger som har fast antal medlemmer/kunstnere kan få muligheder for særlige visningsmuligheder og implementeringer. Gallerie-tilslutninger vil der også arbejdes i fremtiden med.

Med “Vores Kunstneriske Virke” er vi transparente. Søg og find, eller lad dig inspirere af de andres præsentations muligheder.

Vi skaber en kunstdatabase hvor brugerne er drivkraft i fællesskab for eksponering i “SoMe”-landskabet.

 

 


VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK