Web Analytics
Skip to main content

WEB-konsulentens brevkasse


statistik og hjertebanken

 

 

Besøgsstatistikken for VKV's hjemmeside fra starten den 13. marts 2023 viser en stabil udvikling i løbet af sommeren, efterfulgt af en jævn vækst fra august og frem. Dette afspejles i billedet, hvor der er en stabil periode over sommeren og en gradvis stigning efter sommermånederne.

 

 

Skærmbillede_2023-11-08_kl._20.02.14.png

Der er også en klar påvirkning af effekten, der er kendt fra avisbranchen, særligt i "agurketiden". Dette er tydeligt i statistikken, hvor der kan ses forskelle i pageviews, sessions, antallet af besøgende og nye besøgende. Dette fænomen er velkendt for at påvirke besøgstallene på hjemmesider og kan ses som en periode med mindre aktivitet eller interesse, hvorefter tallene ofte begynder at stige igen.

 

Skærmbillede_2023-11-08_kl._20.10.55.png

  

Endvidere viser et landkort de geografiske placeringer for de besøgende i løbet af de seneste 24 timer. Dette kort giver en visuel repræsentation af, hvor besøgende kommer fra, hvilket kan være nyttigt til at identificere geografiske mønstre i hjemmesidens trafik og målrette eventuelle regionsspecifikke strategier eller indholdstilpasninger.

Samlet set illustrerer besøgsstatistikken en stabil start, en periode med påvirkning fra brancheeffekter og en fortsat stigning i trafikken, samt den geografiske fordeling af de seneste besøgende.

 

Velkommen til WEB-konsulentens brevkasse! 

Udover vores kunstneriske indhold finder du på vores hjemmeside en skjult skat - “WEB Kasse" (menupunkt). 

frank bormann 1670488422 1678956300 2

 Her kan du læse artikler om udfordringer ved at have egen hjemmeside, samt få svar på dine spørgsmål. Vi hjælper med tekniske udfordringer og strukturering af din hjemmeside. Intet spørgsmål er for dumt eller for stort. Send os en besked, og jeg vil altid bestræbe os på at give dig et svar. Del også dine gode ideer med os i webkonsulentens “WEB Kasse".

venlig hilsen Frank Bormann

https://vores-kunstneriske-virke.dk/index.php/fb

 

Læs mere …

Det var dengang for 8 år siden

Er din webside klar til smartphone? Statistik om mobilvisninger. Det viser sig at op til 90% internetbruger har en smartphone og bruger den. 

Så det er jo desværre såden at mange hjemmesider er stadig ikke klar til at de kan håndteres på mobiltelefoner. Og det giver frafald med det samme på ens egen hjemmeside.  

Læs mere …

Styrke vores Fællesskab - Velkommen til at dele

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK