Web Analytics
Skip to main content

Inge Thøgersen

Jeg er fascineret af menneskelige relationer, styrker, overlevelseskraft i det evigt foranderlige og ofte overraskende menneskeliv.
503
https://vores-kunstneriske-virke.dk/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/67/03_Inge_Thoegersen_Vores_Kunsteriske_Virke_1678972706.jpg
Inge Thøgersen
Categories:
Billedkunstner
  • Details
  • Map
  • Gallery
Oftest genspejler billederne den optimisme, som jeg oplever findes hos de fleste mennesker, selv når vanskeligheder i perioder forsøger at spærre for udsigten. Billederne skal helst gerne tale videre til fantasien og fortælle deres egne historier. Hvis de bare skaber positiv energi og glæde, er det også ok, da jeg ved , at positivitet har en iboende selvforstærkende kraft. Jeg har truffet et valg om at det primært er den vinkel, som kommer til udtryk i mine billeder. Hvor der ikke er angivet andet, er de udstillede billeder malet med akryl på lærred og mange lag ovenpå hinanden.Jeg maler med pensler, udtjente kontokort, pinde, papstykker, svampe, meget ofte fingrene og alt muligt andet.
Type
Billedkunstner
Keywords

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK