Web Analytics
Skip to main content

Frank Bormann, WEB-konsulent

-- Focused Improvement - Serious Harmoni -- Glem ikke brugeroplevelsen på din WEB-side.
370
https://vores-kunstneriske-virke.dk/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1/frank_bormann_1670488422_kopi_1699457447.jpg
Frank Bormann, WEB-konsulent
Categories:
Leverandør
  • Details
  • Map
  • Gallery
  • Den anden mission
At lave et website og udføre online markedsføring kan være en udfordring for mindre virksomheder, kunstnere og iværksættere, da de ofte ikke har de nødvendige ressourcer eller ekspertise til at håndtere det på egen hånd. Det er her, en webudvikler og online marketing specialist kan træde til og hjælpe med at skabe et succesfuldt online brand. Som en erfaren webudvikler og marketing specialist, der har arbejdet med mindre virksomheder i årevis, kan jeg se, hvor stor forskel det kan gøre at have en professionel til at hjælpe med online tilstedeværelse. Det kan være alt fra at oprette en hjemmeside, designe en logotype og andre grafiske elementer til at implementere SEO-strategier og oprette en effektiv social media strategi. Mange mindre virksomheder har begrænsede budgetter, og det er derfor vigtigt at finde en løsning, der er overkommelig og samtidig effektiv. Ved at arbejde med en specialist, kan mindre virksomheder få mest muligt ud af deres budget ved at fokusere på de mest effektive og nødvendige elementer af deres online tilstedeværelse.

Jeg laver websites, webshops og online markedsføring til mindre virksomheder og iværksættere. Jeg kan godt lide at arbejde sammen med mindre virksomheder, da jeg med min erfaring og ekspertise kan gøre rigtig meget for at hjælpe dem. Det er det som motiverer mig!

Mindre virksomheder og iværksættere har ikke enorme budgetter, og mine løsninger er derfor til at betale. Jeg har specialiseret mig i at lave open source løsninger som jeg tilpasser til dine behov. Jeg laver alt lige fra et simpelt visitkort på nettet til en mere kompleks magento løsning. Alle mine løsninger er baseret på standard templates, hvilket betyder at jeg kan levere til rigtig gode priser.

Jeg har mange års erfaring med online markedsføring og e-handel, er vant til at styre projekter og sørger for at du får dit website i løbet af kort tid og i en kvalitet som er i top.

Så har du brug for et website, en webshop eller online markedsføring, så sidder jeg klar til at hjælpe dig.

 

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK