Web Analytics
Skip to main content

Tina Sommer Paaske

Jeg har deltaget i mange kortere og længerevarende kurser for tekstilkunst, og har udstillet flere gange årligt siden 2016.
427
https://vores-kunstneriske-virke.dk/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/65/Tina_Sommer_Paaske_Vores_Kunstneriske_Virke_00001_1678867203.jpg
Tina Sommer Paaske
Categories:
Kunstner
  • Details
  • Map
  • Gallery
I mit arbejde med tekstilkunst kommer inspirationen oftest fra et møde mellem følelser og øjet, der ser. Stemninger der langsomt udvikler sig i mit indre, springer ud som idéer og vokser til noget mere konkret. Et visuelt udtryk som jeg kan forme med mine hjemmefarvede og trykte stoffer.Tilblivelsen af mine værker er en langvarig proces og jeg lægger oceaner af tanker og følelser ind i mine værker undervejs, de er meget personlige og hånden på hjertet, så er det ren terapi for mig. Mine seneste serier er fortællinger om en del af min slægts historie, afdøde som nulevende familiemedlemmer. Jeg har søgt at visualisere minder og give dem der ikke er her længere, en plads i nutiden og anerkende dem som stadig er her. Samtidig er det også en indre dialog mellem mit indre og ydre jeg. Mit foretrukne materiale er stof, det taler til så mange af vores sanser, det kan give en følelse af tryghed og velvære, men skaber også glæde hos beskueren. Jeg arbejder fortrinsvis i serier, det giver mig muligheden for at gå i dybden med det visuelle sprogs nuancer og former.
Type
Billedkunstner

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK