Web Analytics
Skip to main content
  • Dorthe Wagner

Dorthe Wagner

Den troløse akvarelmaler. Mit ståsted er i akvarellen, men jeg er troløs og mixer ofte med tusch, farveblyant, pasteller og med andre tekniske greb, som tryk, reservering, rids, salt, akryl underbygning mm.
324
https://vores-kunstneriske-virke.dk/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/111/dorthe-wagner_1702656124.jpeg
Dorthe Wagner
  • Details
  • Map
  • Gallery
Det særegne Enkle motiver i en komposition med harmoniske farver og en twist af kontraster. Japansk blæk anvendes ofte. Trykketeknikker indgår af og til, tilfører motivet lidt mystik. Og pasteller, olie og tørpastel, bruges som krydderi. ”Collage” indgår også i min verden, så mange teknikker ligger bagved. Akvarel er levende og spændstigt At male med akvarelfarver er en særlig disciplin, de bittesmå farvepigmenter, slæmmet op i lidt gummi, bevæger sig med penslen hastigt rundt i vand, lægger sig og skaber farve og form – transparent eller mere farvemættet. Gode akvarelfarver er brillante og lækre. I min optik er der ikke rigtig noget, der slår det. Jeg har en stor kærlighed til akvarel. Det er simpelt, men ikke nemt og lader sig ikke sådan rette.  Kunstneriske resultater Jeg er fast på Gallery ArtTour i Hillerød. Udstillet hos Hovedstadens Akut beredskab, Vaccinen. Galleri Jethoni i Slagelse og på Fuglsanghus hos Aktiv Kunst. Medlem af K51. I 2005-08 udstillet på Køge Bibliotek, Galleri i Roskilde og Bella Centeret på Design øerne ved kunsthåndværkermesse.

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK