Web Analytics
Skip to main content

Familien er til at stole på

Ind imellem er det dejligt forfriskende at se gamle historier blive formidlet på en ny og inspirerende måde. Det har Tina Sommer Paaske gjort gennem tekstilbilledkunst. Tina fortæller sine historier i billeder lavet af stof og tråd.

Jeg søger at skabe mening i indre billeder og ydre indtryk, skriver Tina på sin hjemmeside. Her forklarer hun hvordan stof taler til følelserne på en anden måde. Det rører ved vores sanser og giver følelsen af tryghed og velvære.

En hyldest til de der ikke længere er

I sin nyeste billedserie har Tina formidlet sin families historie gennem billeder af stole. Stolene og valget af stoffer er med til at fortælle historien om de kære. De er med til at fæstne et minde eller en følelse, som straks bringer tankerne enten tilbage eller frem i tiden.

De viser savnet af det der var engang, eller håbet om en den fremtid der er i vente for familien. Samtidig vækker de også minder om det rå og mindre kønne i livet. Men selvom værkerne er meget unikke og hentet i Tinas eget liv, så vækker de små historier genkendelige følelser for alle der måtte få fornøjelsen at kigge på billedserien af stole.

Gode små historier formidler

Serien er en slægtshistorie fortalt på en ny og kreativ måde. Det er ikke det sædvanlige stamtræ eller bog fyldt med mere eller mindre vellykkede fotos. Næ, denne slægtshistorie er befriet fra en tidslinje og særlige begivenheder.

Billedserien er en stærk formidling til sanserne. Den er en vidunderlig fortælling der giver publikum mulighed for at fremkalde egne følelser ved synet af stolene. Vi kan alle genkende os selv og vores familiemedlemmer i stolene. Vi bliver ikke fastlåst i ansigter eller årstal vi ikke kan forholde os til.

Tak til Tina for en spændende og kreativ fortælling om familie og slægt. Måske det kan inspirere andre kunstnere til nye måder at formidle historier?

Du kan se Tinas profil: Tina Sommer Paaske.

Styrke vores Fællesskab - Velkommen til at dele

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK