Web Analytics
Skip to main content

Det kræver mod at udstille sin kunst

 Du har netop lagt sidste hånd på et værk. Måske føler du at det er det bedste du nogensinde har lavet, eller måske står din selvkritik i vejen.

Uanset hvad du føler, så fortjener dit værk at blive set af andre. Det kan være utroligt svært at vise sine kreationer frem. Det kræver mod. Du har nemlig ikke kontrol over hvad andre mennesker vil tænke, og det er skræmmende.

Frygten for at blive afvist og latterliggjort vil altid lure – ofte ubegrundet. Ingen ønsker titlen som elendig kunstner.

Kunsten er din sjæl

Grunden til din indre modstand finder du i værkets natur. Dine kunstværker er jo ikke bare et maleri eller en collage. Næ, de er meget mere end det. Dine værker indeholder din sjæl. De rummer dine følelser og holdninger. De reflekterer dit perspektiv på verden.

Og det kræver et uendeligt mod der kan sammenlignes med at stille sig nøgen op på en scene og sige til tusind tilskuere: Her er jeg – fyr løs.

Mød dit publikum

Din opgave er at finde modet til at sætte dig frem på scenekanten. Dér hvor publikum næsten kan røre ved dig. Lad være med at gemme dig bag et lærred i et skjult atalier.

Smid paletten og invitér publikum ind i din verden. Fortæl din historie til et spændt publikum. De vil elske dig og din passion for det du laver.

Tør du vise os hvem du er?

Selvfølgelig er det utrygt og lidt skræmmende at blotte sig selv – for hvad vil folk tænke?

Helt ærligt ... de tænker ikke ret meget. Og hvis de gør, så har de hurtigt glemt det igen. Du er ikke interessant nok til at optage ret meget plads i et fremmed menneskes hoved.

I langt de fleste tilfælde vil du gøre et positivt indtryk på på dit publikum når du afslører dine værker og historien bag. Publikum elsker at kunne identificere sig med dine holdninger og værdier. De bliver fascinerede af dit perspektiv fordi de kan relatere sig til det.

Eller måske ser de noget helt andet. Dine billeder er med til at åbne deres verden og skabe reflektion.

Styrke vores Fællesskab - Velkommen til at dele

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK