Web Analytics
Skip to main content
images/yootheme/news-post-countdown-to-movie-con-intro.jpg

Den sultne kunstner er en myte – velkommen til

Vi kender alle billedet af den sultende kunstner der sidder i ensomhed i sit atelier. Forestillingen om hvad det vil sige at være kunstner, er en historie vi fortæller hinanden. I den sidste ende er det narrativet der vinder. Vi underkaster os den skæbne der er dikteret en kunstners liv: At skabe kunst kræver ensomhed, sult og en bohemeagtig tilværelse.

Men historien er en sejlivet myte der har fastgjort sig til vores hjernevindinger. Kreative mennesker behøver ikke at sidde i ensomhed, og de behøver bestemt ikke at sulte. Du har muligheden for at gøre op med kunstnerens skæbne, gøre noget andet og fortælle en ny historie.

Kunst er personligt. Kunst er unikt. Kunst er en oplevelse. Du har opdaget at kunstens univers har et dybere lag som også omfatter fællesskab, indsigt og måske endda en levevej.

Isolation og ensomhed fører til sult

Det giver sig selv at isolation vil føre til ensomhed. Hvis en kunstner holder sit arbejde for sig selv, så vil det ikke blive set – og slet ikke solgt. Vi elsker kunsten i alle dens afskygninger. Hver har naturligvis sin smag, men kunst skal ses af verden omkring dig. Din personlige vinkel på et kunstværk kan tale til et andet menneske, og netop dét menneske vil købe dit værk.

Som kunstner er det afgørende at vi ikke lever myten, men kommer ud blandt mennesker og viser hvad vi har lavet. Præcis som dengang vi var børn, og stolte kreerede den ene tegning efter den anden til mors og fars samling på køleskabet.

Tiden til at stå frem

Vi lever i en tid hvor publikum hungrer efter autenticitet og personlige historier. Det er ikke kun mor og far der vil se dine tegninger. Der er en verden fuld af kreative mennesker der vil inspireres af dine værker. Og der er endnu flere mennesker der vil glædes over at se dine billeder.

Din unikke vinkel frembringer følelser og erindringer hos den der ser. Vi har brug for din kunst og de budskaber du sender. Det er på tide at komme ned fra loftet, eller ud af skuret. Tag din kunst under armen, og vis den frem. Snak om den med kolleger og kunstinteresserede.

Vores Kunstneriske Virke er som mors og fars køleskab. Det er her du kan vise hvad du laver, og det er her du kan snakke med passionerede kunstnere og kunstelskere. Det er en digital palette af redskaber til eksponering, og et netværk hvor du baner vejen for dine værker, så de finder en væg at hænge på.

God rejse i kunstens fællesskab

Måske er billedkunsten en hobby, og måske tror du på myten om at ingen kan leve af at være kreativ. Måske har du kunsten som en ekstra indtægt, og måske drømmer du om at kunne leve af at male.

Ord skrives for at blive læst, og billeder males for at blive set. Nu er det op til dig at dele din erfaring og vise dit arbejde frem. Til gengæld kan du lade dig inspirere af andre kunstnere fra hele landet. Du er med til at starte fællesskabet og dets succes.

Vi glæder os til at møde dig og blive inspireret.

Hvis du ikke allerede har en profil på Vores Kunstneriske Virkes eksponeringsplatform, så kan du tilmelde dig her.

Altid en hjælpende hånd

Vores Kunstneriske Virkes platform og sociale profile er drevet af WEB-konsulent Frank Bormann, som altid står klar med en hjælpende hånd. Hvis teknikken driller, eller du er udfordret med tilmelding eller eksponering af dine værker, så er du altid velkommen til at skrive til Frank – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Styrke vores Fællesskab - Velkommen til at dele

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK