Web Analytics
Skip to main content

Mie Dissing

Skaberglæde i form og farve
605
https://vores-kunstneriske-virke.dk/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/96/IMG_1580_1698943237.jpeg
Mie Dissing
Categories:
Billedkunstner
  • Details
  • Map
  • Gallery
Jeg har uddannet mig og arbejdet som grafisk designer siden 1991. Fra 2012 har jeg også beskæftiget mig intensivt med billedkunst hos blandt andre billedkunstner Candace Carter i Karlsruhe. I 2019 begyndte jeg at male akryl på lærred. Det har nu min store interesse. Jeg inspireres til mine malerier af naturen, mennesker og relationer, dyr, det daglige liv, tanker, følelser og farver. Jeg arbejder pt mest med akrylmaleri, men jeg har også en stor forkærlighed for tegning og brug af farvekridt og -blyanter. Jeg går på MasterClass på Herning Billedskole, hvor jeg videreudvikler mit billedsprog og min kunstneriske indsigt. Jeg er mest til det figurative udtryk, men anspores ofte af en abstrakt begyndelse på lærredet. At arbejde med kunst er en livslang proces, og deri ligger glæden lige til højrebenet. Jeg har undervist i to år i tegning, maleri og croquis på Karlsruhe Volkshochschule, og siden april 2019 har jeg undervist i samme fag på Skolen for kreativ fritid i Viborg. Fra september 2023 er jeg også tilknyttet AOF i Silkeborg.
Type
Billedkunstner

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK