Web Analytics
Skip to main content

Bodil Bjergbæk

Stilhed og ro – tid til eftertanke.
327
https://vores-kunstneriske-virke.dk/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/101/bodil-bjergbaek_1700046115.jpeg
Bodil Bjergbæk
Categories:
Billedkunstner
  • Details
  • Map
  • Gallery
Min billedverden er og bliver naturen, som jeg oplever den, hvor jeg færdes, og på alle årstider. Jeg har boet forskellige steder i Danmark, - Vestjylland, Sønderjylland og Djursland, og har også boet i Grønland igennem flere år samt i Småland i Sverige. Alle steder samler jeg indtryk, som senere kan blive til malerier. Det samme gælder for ferierejser, hvor jeg gerne medbringer skitsebog og oliekridt for at gemme oplevelser og indtryk. – Jeg har malet i mange år, fået undervisning på kunstskole og hos etablerede kunstnere og har udstillet mange steder, både i Danmark, Tyskland og Sverige. Tom Jørgensen skrev sådan i ”101 kunstnere 2019”: ”Uanset hvad, er det stilheden, man lægger mærke til i Bodil Bjergbæks billedverden. En stilhed langt fra storbyens vrimmel og stress. Her er der tid og plads til fordybelse, ro og meditation. Pulsen sænkes, og man tænker på alt det smukke, som stadig er derude i den store natur.”
Type
Billedkunstner

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK