Web Analytics
Skip to main content

statistik og hjertebanken

 

 

Besøgsstatistikken for VKV's hjemmeside fra starten den 13. marts 2023 viser en stabil udvikling i løbet af sommeren, efterfulgt af en jævn vækst fra august og frem. Dette afspejles i billedet, hvor der er en stabil periode over sommeren og en gradvis stigning efter sommermånederne.

 

 

Skærmbillede_2023-11-08_kl._20.02.14.png

Der er også en klar påvirkning af effekten, der er kendt fra avisbranchen, særligt i "agurketiden". Dette er tydeligt i statistikken, hvor der kan ses forskelle i pageviews, sessions, antallet af besøgende og nye besøgende. Dette fænomen er velkendt for at påvirke besøgstallene på hjemmesider og kan ses som en periode med mindre aktivitet eller interesse, hvorefter tallene ofte begynder at stige igen.

 

Skærmbillede_2023-11-08_kl._20.10.55.png

  

Endvidere viser et landkort de geografiske placeringer for de besøgende i løbet af de seneste 24 timer. Dette kort giver en visuel repræsentation af, hvor besøgende kommer fra, hvilket kan være nyttigt til at identificere geografiske mønstre i hjemmesidens trafik og målrette eventuelle regionsspecifikke strategier eller indholdstilpasninger.

Samlet set illustrerer besøgsstatistikken en stabil start, en periode med påvirkning fra brancheeffekter og en fortsat stigning i trafikken, samt den geografiske fordeling af de seneste besøgende.

 

Styrke vores Fællesskab - Velkommen til at dele

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK