Web Analytics
Skip to main content

Det var dengang for 8 år siden

Er din webside klar til smartphone? Statistik om mobilvisninger. Det viser sig at op til 90% internetbruger har en smartphone og bruger den. 

Så det er jo desværre såden at mange hjemmesider er stadig ikke klar til at de kan håndteres på mobiltelefoner. Og det giver frafald med det samme på ens egen hjemmeside.  

Kære alle,

I dagens digitale verden er det mere end vigtigt at have en mobilvenlig hjemmeside. Ifølge statistikker bruger op til 90% af internetbrugere i dag deres smartphones til at browse internettet. Det betyder, at hvis din hjemmeside ikke er mobiloptimeret, kan du miste en stor del af dit publikum og potentielle kunder.

Selvom det kan være fristende at tænke, at din hjemmeside ser godt ud på en computer, så betyder det ikke, at den ser lige så godt ud på en mobiltelefon. En hjemmeside, der ikke er optimeret til mobilenheder, kan have problemer med læsestørrelsen, billede- og tekstjustering, langsom indlæsningstid og meget mere. Dette kan føre til frustration og frafald fra dine besøgende, hvilket kan skade din online tilstedeværelse.

Derfor er det vigtigt at tage hensyn til mobilvenlighed, når du designer og udvikler din hjemmeside. Det vil ikke kun forbedre brugeroplevelsen for dine besøgende, men også hjælpe med at øge dit website trafik og forbedre dine online resultater.

Hvad er jeres tanker om mobilvenlighed af hjemmesider? Og hvordan kan vi sikre, at vores hjemmesider er tilgængelige for alle brugere på alle enheder? 

Jeg ser frem til en spændende diskussion om dette emne.

Venlig hilsen,

Frank Bormann

 

 

 

 

Styrke vores Fællesskab - Velkommen til at dele

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK