Web Analytics
Skip to main content

Invitationsbrev til Kunstner, og kunstneriske foretagender

Invitationsbrev til kunstnere og kunstneriske foretagender.

Jeg vil personligt invitere dig til at være en del af "Vores Kunstneriske Virke", som nu også interagerer med websiden "Vores Kunstneriske Virke". Webstedet er grundlæggende en database, hvor kunstnere kan oprette deres profil med kontaktinformation, eksempler på deres arbejde og links til deres egne websider. Under menupunktet "kunstnere på landkortet" kan du f.eks. klikke på Aarhus og få et kort over Aarhus med kunstnere, lokalisation og kontaktinformation.

På webstedet VKV kan der også eksponeres begivenheder, og jeg arbejder på at få journalistiske indslag og kunstkritiske bemærkninger til at gøre siden levende og udfordrende. Interaktionen med Facebook betyder, at alle kan drage fordel af denne eksponering, og med ekstern annoncering i medier som Kunstavisen bliver spredningen af budskabet mere effektiv.

Det er muligt for alle kunstnere at oprette en profil for ikke mere end 18 kr. om måneden. Klik på linket og se eksempler på, hvad andre kunstnere har uploadet og vær med til at fylde landkortet op!

Styrke vores Fællesskab - Velkommen til at dele

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK