Web Analytics
Skip to main content

Vi har en fantastisk nyhed

Vi har en fantastisk nyhed at dele med alle vores kunstelskere derude! Fra 1. maj introducerer vi 'Ugens Kunstner' - en fremragende mulighed for at blive præsenteret på forsiden af vores platform. Ja, du læste rigtigt! Hvis du har en profil på https://vores-kunstneriske-virke.dk, kan du få chancen for at blive vist frem på vores forsiden.

Vi ønsker at give vores kunstnere den størst mulige eksponering, og derfor har vi besluttet at give dig mulighed for at få mest muligt ud af vores eksponeringsværktøjer. Det er en unik mulighed for at nå ud til et større publikum og få mere opmærksomhed på dit talent og dit kunstneriske arbejde.

Så hvis du ønsker at blive vores næste 'Ugens Kunstner', er det tid til at opdatere din profil og få vist dit bedste arbejde frem. Vi ser frem til at se, hvad vores talentfulde kunstnere har at byde på, og vi glæder os til at vise deres fantastiske arbejde til vores publikum.

Styrke vores Fællesskab - Velkommen til at dele

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK