Web Analytics
Skip to main content

En kunstner's hjemmeside er en vigtig platform

En kunstner's hjemmeside er en vigtig platform for at vise deres arbejde og nå et publikum. Det er derfor vigtigt at have en velstruktureret og brugervenlig hjemmeside. Her er nogle tips til, hvordan en kunstner's hjemmeside kan være opbygget:

  1. Start med en velkomstsiden: En velkomstsiden bør give besøgende en hurtig og klar idé om, hvem kunstneren er og hvad deres kunstneriske stil og tilgang er. Dette kan opnås ved at inkludere et par sætninger om kunstneren og deres arbejde, samt nogle af deres bedste billeder.

  2. Galleri: Opret et online galleri med billeder af kunstnerens værker, gerne opdelt i kategorier eller temaer. Dette vil gøre det lettere for besøgende at navigere og finde præcis det, de søger. Vær også sikker på at inkludere beskrivelser og mål for hver af værkerne.

  3. Biografi: Inkluder en kort biografi om kunstneren og deres kunstneriske baggrund. Dette vil give besøgende en bedre forståelse af, hvor kunstneren kommer fra og hvad deres inspiration er.

  4. Kontaktinformation: Opret en kontakt-side, der indeholder alle relevante oplysninger såsom e-mail, telefonnummer og sociale medier profiler. Dette vil give potentielle købere og samarbejdspartnere mulighed for at kontakte kunstneren direkte.

  5. Blog: Overvej at inkludere en blog på hjemmesiden, hvor kunstneren kan dele deres tanker, ideer og projekter. Dette kan hjælpe med at skabe en mere personlig forbindelse til besøgende og give dem en bedre forståelse af, hvordan kunstneren arbejder.

  6. Responsivt design: Det er vigtigt, at hjemmesiden er responsiv og fungerer på alle enheder, herunder smartphones og tablets. Besøgende skal kunne navigere og se kunstværkerne på alle skærmstørrelser.

  7. Enkelhed: En kunstner's hjemmeside skal være enkel og intuitiv at bruge. Undgå overflødige funktioner og visuel støj, som kan aflede besøgende fra selve kunsten.

  8. SEO: Optimer hjemmesiden til søgemaskiner, såsom Google. Dette vil hjælpe med at øge synligheden af hjemmesiden og dermed øge trafikken til kunstnerens arbejde.

I alt skal en kunstner's hjemmeside være enkel, funktionel og intuitiv at bruge. En velstruktureret hjemmeside, der er nem at navigere, kan hjælpe med at præsentere kunstnerens arbejde og nå et bredere publikum.

Styrke vores Fællesskab - Velkommen til at dele

VKV MEDLEMMER

Se præsentationer med billeder og kontaktinfo, - på et landkort

HVEM?

“Vores Kunstneriske Virke”,s medlemmer

følg os på FaceBook

HVORDAN?

Send informationer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også få hjælp. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Vores Kunstneriske Virke” is in collaboration with fish-IT, CVR  49980655. Lunar Bank, 6695-1006858224 - THIS SITE IS DEVELOPED AND MAINTAINED BY WEB-KONSULENT.DK